Prosty przepis na dietetyczne brownie



Składniki
- 2 puszki fasoli czerwonej,
- 4 jajka,
- 2–3 łyżki ksylitolu lub innego słodzika,
- 1 łyżka kakao/karobu,
- 1 łyżeczka sody,
- 2 krople olejku waniliowego.
Przygotowanie
Miksujemy wszystkie składniki za sobą. Masę wylewamy do blaszki zabezpieczonej sreberkiem, wysmarowanej olejem kokosowym.

Dodatkowo można posypać pokruszoną czekoladą gorzką. Wkładamy do piekarnika na 180 stopni na 35–40 min. 16 kawałków na całej blaszce. 1 szt. = 70 kcal B:8g W:4g T:2g.
Smacznego !


Polecane przez autora:
Zobacz wszystkie »
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Ten artykuł ma 2 komentarze
Pokaż wszystkie komentarze